Suntem multi si toti diferiti cand e vorba de gusturi si preferinte, iar in zilele noastre achizitiile online devin o rutina simpla si comoda. Magazinul MAKEUP pune la dispozitie o gama larga de produse originale, oferte si promotii atractive dar si moduri de plata diferite, adaptate pentru necesitatile fiecarui client. La achizitionarea produselor tale preferate pe site-ul www.makeup.ro, pentru finalizarea si confirmarea tranzactiei ai doua optiuni de plata.

Printre cele mai convenabile sunt, plata in numerar la livrarea produsului si plata prin intermediul cardului.


1. Plata in numerar.

Daca din anumite motive nu poti efectua plati in avans, cea mai buna alegere ar fi sa achiti suma comenzii prin intermediul curierului, la livrarea produsului. Recomandabil sa ai suma exacta pentru a evita cazuri in care curierul nu poate elibera rest.


2. Cardului bancar (EuPlatesc)

Cardul bancar este forma de baza a platilor online. Pentru a face plata prin intermediul acestuia, e necesar sa completezi un formular in care sa indici: numarul de card, data expirarii si numarul de securitate CVV situat in spatele cardului. Aceasta metoda este foarte sigura deoarece iti ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).
Dupa ce ai introdus toate datele, plata va fi executata imediat, iar banii vor fi transferati din contul tau in contul magazinului nostru. 

Indiferent de modul de plata preferat, ianawillkofer.com iti multumeste pentru cumparaturi si te asteapta cu noi comenzi!