Bine ai venit pe Iana Willkofer - MakeUp Shop produse profesionale machiaj.

Iana Willkofer - International Makeup Artist, Beauty Director,
Makeup Trainer

Numele meu este Iana Willkofer, sunt Makeup Artist International, Beauty Director și Makeup Trainer.

Cu o experiență vastă în industria machiajului, mă dedic să aduc frumusețea în viețile oamenilor și să împărtășesc cunoștințele mele prin cursurile pe care le susțin. Fondatoarea brandului Iana Willkofer, mă străduiesc să creez produse de înaltă calitate care să îmbine pasiunea mea pentru machiaj cu inovația și creativitatea.

Iana Willkofer

Iana Willkofer

De la frageda vârstă de șase ani, am fost atrasă ca un magnet de lumea fascinantă a machiajului. Îndrăznind să explorez secretele frumuseții chiar și atunci când fardurile mamei erau strict interzise, am descoperit pasiunea mea pentru arta transformării. Cu trecerea timpului, am amplificat aceste experimente la niveluri noi și îndrăznețe, trecând de la machiajul pe păpuși și prietenele mele, până la ședințe foto. 

Pentru mine, machiajul nu este doar o simplă meserie; este un mod de a trăi și de a respira frumusețea sub toate formele ei. În adâncurile inimii mele, înflorește  pasiunea pentru machiajul creativ, reflectată în fiecare nuanță aplicată și în fiecare linie trasată cu pricepere și imaginație. Îmi place să cred că în lumea machiajului nu există limite, căci aici fiecare fard, fiecare pensulă devin un instrument al unei creații unice și impresionante.

Sper că în căutarea ta pentru frumusețe și perfecțiune, vei găsi pe site-ul meu răspunsurile de care ai nevoie, îndrumări prețioase și inspirație pentru propriul tău periplu în lumea machiajului. Cu bucurie și nerăbdare, îți deschid porțile către cursurile mele, unde vom explora împreună tainele și secretele acestei arte magice și fascinante.Cu drag,

Iana

Iana Willkofer - International Makeup Artist, Beauty Director, Makeup Trainer

Premiile castigate, invitatiile ca membru al juriului la campionatele nationale si internationale, articolele si scoala de machiaj sunt rezultatele daruirii si pasiunii mele pentru makeup:

Iana Willkofer - International Makeup Artist, Beauty Director, Makeup Trainer

Portofoliu

Iana Willkofer - International Makeup Artist, Beauty Director, Makeup Trainer

Ce spun clientii despre noi

Iana Willkofer
Main Menu x
X